Ubicació

 

 

simplehelp2Com funciona el sistema?

Faci click sobre el botó blau "Descargar Remote Support" per començar la descàrrega. El fitxer només pesa 1 Mb., per tant la descàrrega acabarà en pocs segons.

El sistema és compatible amb tots els navegadors.


Una vegada descarregat, cal que executi el programa "Ajuda-remot-windows64-online.exe".

simplehelpAl cap d'uns segons, el programa s'iniciarà i li mostrarà un petit formulari amb les dades següents: Nom, Empresa, Teléfon, Email i descripció de la incidéncia. Totes les dades son obligatóries.


Quan hagi omplert les dades, la seva petició de suport passa directament a la cua del nostre servei técnic.

De seguida que sigui possible realitzar la conexió, els nostres técnics es posaran en contacte amb vosté. Les incidéncies dels clients preferents son ateses de manera prioritària.

Una vegada finalitzada la conexió, no queda cap fitxer en el seu ordinador que permeti que els tecnics es conectin sense el seu permís. Per tant cada cop que necessiti una conexió, caldrà que faci el procés des del principi.

De manera opcional, ens podem conectar per TeamViewer o Escritori remot.

 

 

Característiques técniques del sistema:

OS Collage

La transferència d'arxius, xat, les connexions persistents, i els diagnòstics inclosos.
Sabem l'important que és donar suport als seus clients de forma ràpida. Per això hem inclòs les eines de suport avançat per deixar-li fer la feina. Xateja directament als seus clients, la transferència i fitxers de còpia entre ordinadors, controlar les estadístiques vitals del sistema, identificar i posar fi als processos de virus i spam i executar ordres de forma remota. Si necessita més control, instal una connexió sempre persistent des de dins de la seva sessió de suport. Ara es pot reiniciar de forma remota i tornar a connectar la màquina de destí quan sigui necessari.

Els clients del suport i tècnics que executen els sistemes operatius i navegadors.
Suporta les principals plataformes, incloent Windows, Mac OS i Linux. Els seus clients poden iniciar sessions des de dins del seu navegador, o mitjançant la descàrrega d'una petita aplicació independent. Suport tècnic inclou Windows, Mac OS i Linux, i suport mòbil per iOS, Android, WebOS i qualsevol altre dispositiu basat en el navegador.

Xifrat integral garanteix la seguretat del seu client.
Cada sessió és sempre segura de principi a fi, incloent xat, el ratolí i el insumo clau, les transferències de la pantalla i les transferències d'arxius. El xifrat de clau simètrica de 448 bits per defecte proporciona un salt significatiu en la seguretat de xifrat tradicional de 128 bits o 256 bits. Si la seva empresa ho requereix, SimpleHelp també pot ser configurat per utilitzar SSL estàndard i HTTPS per a totes les connexions, garantint total seguretat i seguretat.

 

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Cistella

NewsLetter