Ordinadors Sobretaula

Ordinador per a Conexió Remota

rd logo

- Necessita accedir als seus documents i programes quan es troba fora de casa?
- Vol treballar amb el seu PC des de qualsevol lloc?
- No li agrada tenir la seva informació "al nuvol"?
 
Amb la configuració adecuada, un PC doméstic es pot convertir en un servidor d'Escriptori Remot, de manera que vosté podrà treballar amb el seu ordinador, com si fos a casa, des de qualsevol dispositiu conectat a internet. No envii els seus fitxers al núvol, ni utilitzi Dropbox, ni Google docs, ni cap d'aquestes plataformes, no és necessari. Accedeixi directament al seu escriptori com si estigués assegut davant del ordinador.

 

 

 

L'ordinador

Un ordinador preparat per aquest us ha de tenir algunes carasterístiques concretes: un bon rendiment, una gran quantitat de memória, una bona refrigeració, i components de qualitat preparats per a funcionar de manera ininterrumpuda durant anys.

 

rd diagrama

Configuració habitual:

 

  • Carcassa Micro-Tower amb 3 ventiladors silenciosos
  • Font d'alimentació 600w gold de baix consum
  • Processador Intel i5 4440
  • Memória DDR3 8 gigas 1600Mhz
  • Placa base Asus 1155 I3/I5/I7 B75M-PLUS
  • Disc dur Seagate 500 gigas SATA3
  • Grabadora DVD
  • Lector de targetes
  • Windows 7 Professional

 

Tots els kits son muntats i testejats per els nostres propis técnics.
2 anys de garantia.

 

 

 

 

 

socketConexió

L'ordinador ha de disposar de una conexió ADSL o de Fibra óptica d'un mínim de 3 megas. La velocitat de la conexió vindrà donada per la velocitat de pujada de la conexió. A més velocitat de pujada, més fluida serà la conexió.
Gràcies al sistema DynDns, l'ordinador tindrà una adreça fixe a internet que permetrà la conexió en tot moment.

 

decryptedSeguretat

Es configurarà el firewall de Windows i el router per obrir els ports que facin possible la conexió, i no s'utilitzen els ports habituals del sistema per evitar atacs des de l'exterior. Les conexions d'Escriptori Remot de Windows 7 o superior, son encriptades amb una clau de 128 bits per evitar que siguin espiades. Per completar la seguretat, es requerirà que les claus dels usuaris que puguin accedir a l'ordinador siguin segures.

 

exitAdministració d'energia

L'ordinador es configura per tal que estalvii consum eléctric. Al cap de 30 minuts d'inactivitat, s'apaga automàticament, peró gràcies al sistema Wake-on-lan, es pot engegar des de l'exterior per poder-s'hi conectar de nou. La placa base, el component més important, está preparada per a funcionar 50.000 hores. La font d'alimentació de qualitat classe 80 gold, garanteix un suministre eléctric estable a l'equip.

 

Community HelpMultiusuari

És posible que diversos usuaris es conectin des de l'exterior de manera simulténea. Cada usuari te el seu propi escriptori, les seves icones, els seus documents, i es poden limitar les carpetes a les que pot accedir mitjançant el sistema de permisos de Windows.

 

klpqMés facilitats

Altres característiques interessants i pràctiques del sistema: Vosté pot fer "copiar y pegar" entre les carpetes del seu ordinador remot i les de l'ordinador des d'on es conecta, facilitant enormement la tasca de descarregar i pujar fitxers al ordinador. També pot imprimir, tant per les impresores remotes com per les locals.

 

Multiplataforma

Microsoft i altres fabricants faciliten programes per a conextar-se al Escritori Remot per a totes les plataformes:

rd aparells

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INFOAL_PRESSUPOST ORDINADOR CONEXIO REMOTA.pdf)INFOAL_PRESSUPOST ORDINADOR CONEXIO REMOTA.pdf[ ]164 kB%2013-%12-%20 %0:%Des%+01:00
550,00€
(+ 115,50€ IVA)
Unitats:

Projectes Web

Serveis al núvol

Maquinari

Cistella