Ordinadors Sobretaula

Hiditec D-1 All-in-One

h1 D-1-2

Presentem l'ordinador All-in-One d'InFoAL-ITF:

Hiditec D-1

El D-1 amb disseny compacte, elegant i veritablement funcional permet tenir un All in One, TPV o Centre Multimèdia en el mínim espai i amb les prestacions que millor s'adaptin a les seves necessitats.
Disseny slim multiplataforma de tan sols 7,5 cm de gruix, instal·lem el monitor que desitgi, fins a 27 polzades, inclou sistema hidràulic per poder ajustar el monitor en alçada i inclinació còmodament, ports frontals USB, àudio i micro per a més comoditat, sistema de rodes giratòries... peró no te cap dels inconvenients dels All-in-One de marca.

 

 

 El format All-in-One (ordinador integrat en el monitor), está adquirint popularitat en els darrers anys, sobretot gràcies al IMac, i als baixos preus als que es poden trobar alguns d'aquests aparells. Aquest format resulta molt pràctic tant en entorns doméstics, con en oficines. Son , ocupen poc espai sobre l'escriptori, redueixen el molest cablejat...

h1 allinonesPeró, com tots els aparells que es fabriquen de manera integrada per les grans marques, son molt cars de reparar, i sovint aquestes reparacions només les poden dur a terme els serveis técnics oficials, ja que no estan construïts amb components estàndars com els PCs.

L'ordinador Hiditec All-in-One, en canvi, está construït amb peces estàndars de primeres marques, i per tant, assegura la poténcia, la durabilitat, la fiabilitat, les possibilitats d'ampliació, i també les reparacions ràpides i econòmiques.

 

Característiques del Hiditec H-1 All-in-One


 

Instal·li el monitor que vulgui:

El D-1 permetrà instal·lar qualsevol monitor fins a 27 polzades amb sistema VESA, el dispositiu inclou regulació hidràulica en alçada i inclinació. També li permet la instal·lació de pantalles tàctils. Gràcies al sistema de rodes giratòries amb què compta el D-1, podrà girar-lo còmodament en el seu espai de treball.

h1 conjuntvisio

 

Poténcia i rendiment:

Configurem el D-1 amb les especificacions tècniques que necessiti. Des d'un equip estàndard fins un d'altes prestacions. Amb la nova gamma de processadors Intel Socket 1150 obtindrà més poténcia i menys consum. Intel G2030, i3, i5 o i7.

h1 intel2014

 

Escalable i ampliable:

En comptes de les limitades plaques base integrades, el D-1 munta plaques de les millors marques, buscant la millor qualitat i durabilitat, amb les màximes possibilitats d'ampliació: USB3, SATA 6 Gb/s, fins a 32 gigas de RAM, HDMI, audio digital, control de temperatura, overclocking, virtualització...

h1 placa

 

sistemesoperatiusMultiPlataforma:

Converteixi el D-1 en el seu centre d'entreteniment, o de treball. Conecti'l a internet, jugui, escolti música, vegi la televisió... i tot aixó ho pot fer amb el seu sistema operatiu preferit: Windows 7 OEM, Windows 8, o fins i tot OSX Mavericks.

 

 

Complements:

Els accessoris de les millors marques son el millor complement per al teu D-1: Televisors Samsung LED, Teclats i Mouse Logitech...  

h1 conjunt

 

Un auténtic equip tot-en-un

Configuració habitual:

 • Carcassa Hiditec D-1
 • Processador Intel i3 4130
 • Memória DDR3 4 gigas 1600Mhz.
 • Placa base Asrock B75m ITX: 4 x SATA3, 1 x eSATA, 4 x USB 3.0, 6 x USB 2.0, HDMI, E-Sata
 • Disc dur WesternDigital 500 gigas SATA3
 • Grabadora DVD
 • Lector de targetes

Accessoris:

 • Televisió Samsung LT23C350EW 23" LED
 • Cable HDMI 1.8 mts.
 • Teclat i mouse inalàmbrics Logitech MK520
 • Receptor Wireless TP-Link 150M

Tots els kits son muntats i testejats per els nostres propis técnics.
2 anys de garantia.

Compartir a...

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INFOAL_PRESSUPOST hd1.pdf)Pressupost Kit PC HIDITEC HD1, amb opcions[ ]161 kB%2013-%12-%19 %0:%Des%+01:00
759,00€
(+ 159,39€ IVA)
Unitats:

Projectes Web

Serveis al núvol

Maquinari

Cistella